Solliden Trädgård Växtbutik

Tidigare år har vi haft en liten växtbutik öppen på helgerna på Solliden. Det kommer vi inte ha på samma sätt i år. Nu bokar du tid, gärna via Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen , så finns det garanterat tid för konsultation. Det jag upptäckt är att många som kommer till oss är ute efter hjälp med växtval och designförslag, vilket kan vara svårt att få på många av de större handelsträdgårdarna. På detta viset får vi båda i lugn och ro tid att titta på dina foto, prata om vilka växter som blir det bästa valet för dig. Tider finns framförallt ledigt på söndagar och lördag fm.

En del växter finns hemma, övrigt beställer jag och har hemma till kommande helg. Allt som beställs lämnas 20% i beställningsrabatt. Beställda varor hämtas när det passar dig, efter att du fått ett sms, och du får en faktura med dig hem med växterna. Givetvis kan du precis som tidigare år skicka in en beställning via mail och sen komma och hämta dina växter.

Önskar du få växterna levererade? Det fixar vi! Handlar du för minst 1000 kr är det fri leverans kommande vecka inom 2 mils radie. Övrigt debiteras med 50 kr/mil.

Önskar du få växterna planterade? 25% planteringsrabatt lämnas då på växtmaterialet, och arbetet debiteras per timme.
 
 
 
 
Design av Intendit Webbyrå